Bent u toezichthouder, bestuurder, leidinggevende of OR-voorzitter en hecht u aan een constructief organisatie en overlegklimaat in deze roerige tijden? Om als organisatie weerbaar en wendbaar te zijn, is onderling vertrouwen een voorwaarde. Wij maken een ontastbaar begrip als vertrouwen tastbaar.

Seminar ‘Werken aan vertrouwen in medezeggenschap’

Vrijdag 2 december 2016 bent u om 9.30 uur welkom in Amsterdam bij het seminar ‘Werken aan vertrouwen rond medezeggenschap’. Tijdens deze ochtend leert u hoe u bouwt aan relaties gebaseerd op vertrouwen. Hoe u een positie creëert waarin u serieus genomen en gehoord wordt als kritische businesspartner.

Doel van de ochtend is om u inzicht en concrete handvatten te geven hoe u bouwt aan een open dialoog tussen OR, bestuurder en toezichthouder. Zo versterkt u de kwaliteit van de medezeggenschap en daarmee de kwaliteit van de besluitvorming. Tijdens deze ochtend bent u dan ook welkom met bestuurder en/of toezichthouder.

Programma

We starten om 9.30 uur en we sluiten af met broodjes om 12.30 uur.

We werken aan de hand van een concrete casus. We onderzoeken wat nodig is om het overleg goed te kunnen voeren en de informatievoorziening transparant te houden. Na afloop ontvangt u een inlogcode voor de Trustworksscan met online nabespreking.

De scan geeft direct zicht op de onderwerpen die aandacht verdienen om in uw situatie een optimale samenwerking te bereiken binnen het OR-team onderling of met de bestuurder c.q. toezichthouder. Bij het (online) nabespreken bieden wij handvatten hoe kunt werken aan een cultuur van vertrouwen. Want vertrouwen zorgt voor betere resultaten en een goed gevoel.

Kosten
Deelname bedraagt € 95,– per persoon (exclusief 21% BTW).
Meerdere personen van dezelfde organisatie ontvangen een korting van 10 %.

Locatie
De Nieuwe Poort – Claude Debussylaan 2 · 1082 MD Amsterdam

Inschrijven via email aan madelondik@trustworks.nl

Mocht de datum van 2 december u niet uitkomen, maar wilt u met ons onderzoeken of we wat voor elkaar kunnen betekenen, dan maken wij graag een afspraak. Mail naar Madelon Dik: madelondik@trustworks.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.