Over Anne-Marie Schreurs

Ik heb een achtergrond als advocaat en bedrijfsjurist en werkte onder meer voor Achmea, ABN Amro en de Rechtbank Amsterdam. Na 14 jaar als jurist te hebben gewerkt, maakte ik in 2010 de overstap naar loopbaancoaching & training.

Vanaf 2012 werk ik samen met Tess Bode onder de naam BS Career Consultants en coach en train ik individuen en teams en begeleid ik intervisiegroepen. Wij werken veel voor advocatenkantoren en juridische afdelingen.

Ik geloof in het belang van persoonlijke/ professionele ontwikkeling. Het begint altijd bij bewustwording wie je bent en hoe jij reageert op wat er om je heen gebeurt. Die veranderende kijk op jezelf, zet je aan tot actie, helpt je om anders met situaties om te gaan en leidt tot meer autonomie in leven en werk.

In de loop der jaren, heb ik bij het begeleiden van teams, geleerd dat onderling vertrouwen een belangrijk punt is om verbondenheid te krijgen tussen mensen, waardoor de samenwerking verbetert en men als team effectiever functioneert. Met mijn dynamische no-nonsence aanpak zorg ik ervoor dat mensen vanuit kracht en inspiratie gaan werken in plaats vanuit onmacht of plichtsgevoel.