Over Jeroen van Wijngaarden

Vanuit mijn opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening en een carrière als acteur kwam ik in 2004 in het vak van trainingsacteur terecht. Daar ben ik van meet af aan als een vis in het water. Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen zie ik als een voorrecht. Het inspireert me als mensen aan zichzelf willen werken. Als zij bereid zijn zichzelf te verbeteren, kennis op te doen en te veranderen, dan bied ik ze graag een speelveld om dat veilig uit te proberen.

Ik heb als trainingsacteur de afgelopen jaren aan de meest uiteenlopende thema`s mijn bijdragen geleverd. Gedurende de laatste jaren zijn managementvaardigheden, klantgerichtheid en omgaan met agressie specialisaties geworden. In deze jaren leerde ik dat de dynamiek van alle gesprekken iedere keer is terug te voeren naar vertrouwen. Dit onderwerp heeft mijn hart gestolen.

In 2012 heb ik de stap gezet om zelf trainingen te gaan geven. In 2014 heb ik mijn diploma systeemcoaching gehaald en ben ik gecertificeerd opsteller voor bedrijven en families. Daarnaast ben ik zelfstandig Birkman Consultant. Deze methode zet ik graag in bij het coachen van teams en individuen.

Ik werk ook als freelance trainer en combineer dit met mijn ervaring als trainingsacteur tijdens de trainingen. Inmiddels ben ik overtuigd van het feit dat er voor organisaties geen essentiëler onderwerp is dan vertrouwen.