Over Jeannette Baart

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de non profit: in het vluchtelingenwerk, waar ik ook mijn eerste activiteiten op het gebied van training en coaching ondernam. Ik ontwikkelde programma’s om de deskundigheid van de medewerkers te vergroten.

Vanaf 1996 tot 2002 had ik verschillende managementfuncties: aanvankelijk binnen het vluchtelingenwerk, later als manager in de zorg. Als manager en leidinggevende zag ik het als mijn grootste uitdaging om medewerkers optimaal vanuit hun kracht en talenten te laten werken aan goede resultaten. In 2002 stapte ik over naar Bureau Zuidema waar ik 5 jaar als senior trainer werkte. Mijn thema’s waren: leidinggeven, coaching en communicatie. Sinds 2006 ben ik zelfstandig gevestigd trainer/coach met een intermezzo van 2 jaar, waarin ik werkte aan action learning trajecten bij Bureau Thymos.

Naast twee HBO-opleidingen heb ik de post HBO-Opleiding ‘VO Opleiden & Deskundigheidsbevordering’ gedaan. Ook ben ik opgeleid tot supervisor. . Daarnaast heeft zij talloze vakgerichte cursussen en applicaties gedaan.

Ik ben een praktische doener en combineer dit met een sterk analytisch, reflectief en invoelend vermogen Ik ben werkzaam als Trustworker, omdat ik ervan overtuigd ben dat werken aan vertrouwen betekent dat je je inzet voor:

  • goede bedrijfsresultaten
  • gezonde arbeidsverhoudingen
  • gemotiveerde en betrokken medewerkers
  • integere omgangsvormen op de werkplek

En dat zijn precies zaken waarvoor ik mij graag inzet!