In de laatste masterclass ‘Vertrouwen werkt!’ hebben onze deelnemers in combinatie met een verblijf in Hotel Brassie ‘Om de Noord’ op Schiermonnikoog en een bezoek aan het Festival Jong Talent, kunnen werken aan de optimalisatie van samenwerking en – bovenal – vertrouwen. Gedurende drie dagen hebben de deelnemers onderzocht wat vertrouwen betekent, wat de voorwaarden hiervoor zijn en hoe je met deze kennis binnen je eigen (werk)situatie aan de slag kan gaan.

Lees hieronder de ervaringen van twee van onze deelnemers.

Testimonial maart 2015 N. van der Spek (HR adviseur):

Het gedachtengoed van Trustworks combineert inzichten uit meerdere invalshoeken en op veel verschillende ‘lagen’. Daardoor biedt het aanknopingspunten voor een goede analyse van samenwerkingsproblemen in een gegeven situatie, team of organisatie. Het model van Trustworks biedt een helder perspectief op een effectieve aanpak om samenwerking te verbeteren en met een team of meerdere teams toe te werken naar betere resultaten.

Testimonial maart 2015 A. Kuipers (Consultant):

De Masterclass heeft me meer inzicht gegeven in het Trustworksmodel en hoe de verschillende onderwerpen daarin met elkaar samenhangen. De cases van de mede deelnemers die vervolgens geplaatst worden in dat kader werkten ook verhelderend. De scan zelf is een mooie kapstok om na te denken en met elkaar in gesprek te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.