We kunnen er niet omheen, vanaf maart 2020 ziet de wereld er anders uit. Deze periode vraagt om aanpassing, om veerkracht. Wij presenteren nu een online interactief maatwerk programma dat je de komende maanden helpt om met de onzekerheden en veranderingen die op je pad komen om te gaan. En wellicht ben je sowieso toe aan een bijscholingsprogramma en vind je het prettig om kennis uit te wisselen en actief in een groep aan de slag te gaan. Dat doen we vanaf nu online!

 

We starten steeds kleine groepjes (4 -6 personen) die samen leren en elkaar energie geven. We bespreken praktisch ingestoken theorie en we oefenen lastige gesprekken. Je krijgt zo houvast door inzicht in wat goed bestuur ‘good governance’ in deze tijd betekent. Je vindt je rolvastheid en de balans tussen betrokkenheid enerzijds en voldoende distantie anderzijds. Je leert jezelf beter kennen en je scherpt je vaardigheden aan. Zo leer je het beste in elkaar naar boven te halen. Door zo het gevoel van vertrouwen in jezelf, in elkaar en in de toekomst te versterken, werk je aan je veerkracht om samen succesvol te zijn. Doe mee!

 

Programma:

Het programma bestaat uit 2 delen van elk 4 online interactieve sessies in een periode van 3-4 maanden (dus gemiddeld een sessie elke twee weken), een sessie duurt 2 uur (behalve de introductiesessie).

Iedere sessie bestaat uit een combinatie van theorie en reflecteren in het eerste uur en het oefenen van gesprekken in het tweede uur. Voorafgaand aan de training voeren we met iedere deelnemer een intake-gesprek om wensen en leerdoelen te inventariseren. Docent/trainer: Pauline Voortman

Prijs € 495,00 excl. BTW inclusief lesmateriaal. We kunnen ook zonder BTW factureren (CRKBO registratie).

 

Deel 1

  1. Introductie (1 uur)
  2. Inzicht in de context waarin je opereert.
  3. Inzicht in je externe en interne stakeholders
  4. Inzicht in je eigen houding en gedrag

Deel 2

  1. Inzicht in risicoleiderschap en cultuur in organisaties
  2. Inzicht in de ‘harde’ kant van organiseren: kaders versus ruimte
  3. Psychologische veiligheid: aandacht en reflectie
  4. Duurzame inzetbaarheid: conclusies en borging