‘Deze workshop zouden we met onze bestuurder moeten doen’, aldus een deelneemster van het Seminar ’Werken aan vertrouwen in Medezeggenschap’
(dd. 31 maart jl.)

 

Wilt u een constructieve dialoog organiseren tussen ondernemingsraad en bestuurder?

Een goed functionerende medezeggenschap verhoogt de kwaliteit van de besluitvorming en de prestaties van de organisatie. Trustworks helpt deze kwaliteit te verhogen door een sessie tussen het dagelijks bestuur van de ondernemingsraad en de bestuurder te begeleiden. Tijdens deze sessie leert u hoe vertrouwen werkt in organisaties en krijgt u handvatten hoe u uw samenwerking kunt optimaliseren.

Wij maken hierbij gebruik van de Trustworksscan. Op basis van wetenschappelijk onderzoek hebben wij een scan ontwikkeld die de voorwaarden voor vertrouwen in kaart brengt. Zo krijgt u direct zicht op de verbeterpunten in uw situatie.

Geen wij- tegen zij-cultuur, maar direct een wij-cultuur creëren! Dat is niet alleen plezierig, maar komt de resultaten van de organisatie ten goede.

Graag organiseren we een sessie bij u op locatie op een moment dat u uitkomt.

Programma:

Voorafgaand aan de sessie ontvangt u een inlogcode van de Trustworksscan. De uitslag van de scan geeft direct zicht op de onderwerpen die in uw situatie aandacht verdienen.

Tijdens de sessie van circa 2 uur ontwikkelen we op interactieve wijze een gezamenlijke visie op een zorgvuldige besluitvorming. Aan de hand van een illustratieve oefening wordt u bewust hoe vertrouwen werkt. Tevens geven wij u op basis van de door u ingevulde scan een handelingsperspectief om uw samenwerking te optimaliseren .

Kosten:
Wij gaan uit van een gesprek van circa 2 uur tussen de ondernemingsraad en de bestuurder (en eventueel toezichthouder) en een voorbereidend gesprek. Voorstel op maar afhankelijk van aantal deelnemers.

Aanmelden?  Ga naar contact en vraag de dialoog aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.